Nakládaný sýr
Ochutnejte můj naložený Sedlčanský hermelín. Na rozdíl od klasických hermošů z obchodů, které jsou „jen“ naložené s paprikou, cibulí a česnekem je ten můj plněný a teprve potom naložený. Používám vždycky špičkové suroviny, protože jedině to je záruka, že si opravdu pochutnáte. Sýry nakládám do českého oleje, sklenice neobsahují žádný lepek ani přidanou chemii.
Kupuji zásadně originál Hermelín ze Sedlčan. Kdybych vás ošidil camembertem, hned byste to na chuti poznali. Jako náplň používám pomazánku z přírodního sýru a další ingredience podle konkrétní receptury.
Sedlčanský hermelín napěchovaný pomazánkou z přírodního sýra, brusinek a česneku. Jako bonus pěkná porce brusinek v oleji společně s plátky česneku. Neodolatelná kombinace,...
Který ochutnáte? Nakládané Hermelíny s tvarůžky či brusinkami
Například v kombinaci Tvarůžek & cibule hrají „tvargle“ skvěle s červenou cibulí (vypěstovanou v České republice), žervé, drceným kmínem a bílým pepřem. Tato pomazánka vystřelí chuť Hermelínu do nebes. Ocení zvlášť pánové.
Dámy mají zase rády do sladka laděný hermoš Brusinka & česnek. Mleté brusinky sladím ovocnou šťávou, nikoli cukrem. K tomu český paličák, kvalitní přírodní sýr a další luxusní kombinace je na světě.
Naložený Hermelín zraje minimálně týden u mě v lednici. Pak si ho můžete objednat na e-shopu nebo se pro něj zastavit na farmářských trzích.
Raději byste taky něco masového? Vyzkoušejte i další moje produktu. Doporučuju třebavepřové nebo drůbeží paštiky a maso ve sklenici.